Søspejder for en dag lørdag den 24. maj

Til alle sejlinteresserede

Vi vil gerne gøre opmærksom på det landsdækkende arrangement søspejder for en dag lørdag den 24. maj.

Her er en flyer som du er velkommen til at printe og dele ud til andre sejlinteresserede – Klik her. Du må også gerne tage din mor eller far med.

Denne dag er også starten på sejllads i Megin Jolle med udgangspunkt fra Æbleskoven. Vores erfarne instruktører vil tage interesserede med ud på vandet, click langsomt vise hvordan man sejler med sejl i med og modvind.

Der er mulighed for at sidde forrest i båden og mærke vinden tage fat i det lille sejl der passes derfra, der vil også være mulighed for at være den der passer det store sejl og vi skal også have en der styrer i hvilken retning vi sejler så vi sikkert kommer tilbage igen.

Vi vil være til stede en tirsdag aften om måneden, og vi tager ud at sejle med dem der møder op. Samme aften er der også nogle der sejler i havkajak. Megin sejllads datoer og mere info om tirsdagshavkajak se her på hjemmesiden.

Vi vil gerne opfordre, til at i kontakter os så vi ved hvem der kommer, er lysten ikke lige til en tur på vandet er der også mulighed for at være med til at tage båden op af vandet, eller bare være der og se på.

Vi har redningsveste og sikkerhedsudstyr, det eneste man skal huske er noget vind og vandtæt tøj.
Vores instruktører er Kim Lykke Jensen tlf. 30702180 og Ole Bloch-Kristensen tlf. 21272089, vi vil også svare på evt. spørgsmål.

Se flere informationer her

Se her det er fedt at sejle filmen – prøv det !

Se mere om den landsdækkende bliv søspejder for en dag arrangement her